dilluns, 26 de març del 2012

PORTES OBERTES

Dilluns 26 de març han vingut els alumnes de P2 de les escoletes Cap de Creus i Fort de l'Eau ha conèixer la nostra escola. Han compartit espais i activitats amb els nostres alumnes, han escoltat un conte, han jugat a construccions, han berenat, han jugat al pati,...
Dimarts 27 de març hem fet portes obertes durant el matí i el capvespre. Hem preparat aquest powerpoint per l'ocasió sobre l'escola.


dimecres, 7 de març del 2012

S'AVIA COREMA

Ja ha acabat el Carnaval i ara ha començat la Quaresma. Aquests dies S'àvia Corema ha visitat algunes aules anunciant que s'ha acabat la festa i que tothom es tregui la màscara, que ara és el temps de la quarsma i ha contat el conte "El rei Carnestoltes i la vella Quaresma".


A més, al plafó de l'entrada hem fet un recull de diferents àvies coremes. N'hi ha alguna de molt divertida!


A cada classe tenim un cartell amb l'Àvia Corema per poder llevar-li un peu cada setmana.

 

LLEGIR EN PARELLA


L'escola ha engegat un nou programa educatiu anomenat Llegir en parella entre els alumnes de 6è i 3r d'Educació Primària. Aquest programa educatiu està impulsat pel Grup d'Aprenentatge entre iguals de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es basa en la tutoria entre iguals: parelles d'alumnes que aprenen a través d'una activitat estructurada (lectura en parella i comprensió lectora).