divendres, 29 de gener del 2016

dijous, 28 de gener del 2016

TALLER SOBRE LA PUBERTAT

Aquests dies els/les alumnes de sisè estan fent un taller sobre la pubertat amb n'Eulàlia Torrà, una experta en la matèria que fa molts anys està impartint sense descans aquestes xerrades per escoles i instituts. Al taller treballen molts i diversos aspectes de la pubertat, especialment aquells que fan referència a la identitat dona-home a la societat d'avui, per ajudar-los a no caure en cets estereotips arrelats a la nostra societats. La setmana vinent serà el torn de pares i mares, els quals també podran fer el taller amb n'Eulàlia.

NOVA COMPANYA A SISÈ

Fa uns dies que tenim companya nova a sisè, na Mileidy, malgrat és una manera de rallar, perquè ella ja va estar amb nosaltres durant molts anys fins que va partir a Bolívia fa dos cursos. Ara, per circumstàncies de vida, ha tornat a Menorca i ha pogut retrobar-se amb companys i companyes, qui la van rebre amb molta il.lusió i estima. Benvinguda, Mileidy!

COMPARAM MAGNITUDS

Els/les alumnes de cinquè han acabat una maqueta que els ajudarà a recordar i diferenciar tres magnituds que a molts els costa diferenciar: longitud, superfície, capacitat i massa. Tenir-la ben present els ajudarà a anar fermant idees a mesura que pugin de curs. Molt bona feina, classe!!!

divendres, 22 de gener del 2016

ECOPOWER

I és que avui en dia apostar pels valors medioambientals ha de ser un compromís de tots i totes. La nostra escola treballa per transmetre aquests importants valors al nostre alumnat, amb activitats com l'hort o el reciclatge setmanal.


APRENENT A LLEGIR AMB LA PDI

A l'hora de llengua catalana utilitzam la pissarar digital per aprendre a llegir.





dijous, 21 de gener del 2016

BALDUFAMANIA


Des de que ens va visitar el campió mundial de baldufa, tota l'escola bull amb les baldufes... 

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU

S'apropa el dia de la Pau i la no violència d'aquest 2016... Uns moments on el món està saccejat per fets humanitaris molt dramàtics i que ens feren la sensibilitat a tota la Humanitat. Per açò, enguany hem fet un treball més pedagògic des de les aules, aprofitant les classes de Religió i Valors, on hem aprofundit en les conseqüències que produeixen aquests fets. El resultat ha estat un mural on cada grup s'ha expressat mitjançant la imatge i la paraula. Els trobareu a l'entrada del centre.









dimecres, 20 de gener del 2016

TALLER : QUÈ FER DAVANT LA PÈRDUA D'UN ÉSSSER ESTIMAT

Avui matí els/les alumnes de sisè han fet un taller sobre com emfrontar-se a la circumstància de perdre a algú a qui s'estima amb na Toya, enfermera  de paliatius. Ha estat un treball de l'emoció més pura que ha fet brollar sentiments molt purs dels alumnes.


dimarts, 19 de gener del 2016

ENGLISH a tope!!

Hola a tothom!!

Aquí us deixam uns enllaços perquè pugueu veure un poquet què esteim preballant en el Pla Plurilingüe i al programa de Seccions Europees:

SEWING

SCIENCE

ENGLISH   &  FOOD


MERRY CHRISTMAS AND 
                            HAPPY NEW YEAR!!!

CUP CAKES

Avui matí, els/les alumnes de sisè hem fet la recepta de cup cakes que han treballat a classe d'anglès. Han sortit bonííííííííííssims!



dilluns, 18 de gener del 2016

E-TWINNING

Avui els alumnes i les alumnes de 4t han conegut els seus nous amics i amigues de POLÒNIA
El centre participa a un programa internacional de E-Twinning on faran intercanvis de presentacions, pòsters... a més, xerraran pel xat i vÍdeoconferència!!!! Tot açò IN ENGLISH!!!

Per aquells que vulgueu conèixer més sobre el projecte podeu anar a l'enllaç següent AQUÍ




divendres, 15 de gener del 2016

PREHISTÒRIA

A l'entrada de l'escola podeu gaudir d'una ambientació que ha preparat la comissió de biblioteca sobre la Prehistòria. No us la perdeu!!!

SANT ANTONI

Avui celebram l'arribada de la festa de tots/es els/les menorquins/ines, Sant Antoni. Com és tradicional al nostre centre, de la mà de la nostra súperAPIMA, aquells/es alumnes que ho desitgin poden gaudir d'un bon berenar de pan sobrassada. També hi ha a la venda les habituals coques dels divendres al matí, que aquesta setmana s'encarrega de vendre el grup d'EI 3 anys. A Educació Infantil i Primer Bloc vam gaudir d'una representació de titelles per part de les mestres d'Educació Infantil sobre la història de Sant Antoni.