dissabte, 23 d’abril del 2016

AVIS I ÀVIES


Avui dissabte 23 d'abril, na Rocío de quart i na Clàudia de cinquè, acompanyades per un dels seus/de les seves avis/àvies, han llegit poemes al pati interior del Museu de Menorca commemorant la diada de Sant Jordi. 


És molt gran el paper que realitzen els avis i les àvies en la nostra societat, sobretot en l'educació dels néts. Vagi des d'aquí un gran homenatge als avis i les àvies del món...



divendres, 22 d’abril del 2016

VISITA PARADETES SANT JORDI

Un any més visitam les paradetes de Sant Jordi que hi ha al centre del poble...


Educació Infantil:



1r cicle:


2n cicle:




SANT JORDI 2016

Qui s'amaga al darrera d'aquests llibres?

A l'entrada del centre hi trobareu un plafó on la comissió de biblioteca us fa una proposta ben divertida. Mestres i personal no docent us presentam els nostres llibres preferits. Juga a saber qui s'amaga darrera de cada obra...

COMPANYES NOVES

Aquest trimestre s'han incorporat dues mestres en pràctiques, na Noèlia i na Marian; també una físio nova, n'Ana; així com una mestra, n'Ester, que sustitueix Na Dolors. Benvingudes!!!






dijous, 21 d’abril del 2016

RON, RON, RON, LA BOTELLA DE RON

La psicomotricitat és una peça important en el desenvolupament dels primers anys en la vida de la persona. Les possibilitats expressives i creatives que ens ofereix són immenses...

En Nico, mestre de música i n'Ester, tutora de P3

HISTÒRIA D'UN DESCOBRIMENT

Avui na Iliana Faure ens ha visitat per fer una classe a cinquè sobre el descobriment d'Amèrica des del punt de vista de Cuba i del Carib. Moltes gràcies per tot! Ho vam passar genial!

TALLER D'AROMES

El grup de quart va visitar les instal.lacions de s'Albufera d'Es Grau per fer dos tallers relacionats amb la floració. Sempre molt interessant!!!

dimecres, 20 d’abril del 2016

CIÈNCIA A L'IES JOAN RAMIS

El grup de sisè hem passat el matí als laboratoris del Joan Ramis experimentant amb la matèria. Molt bona feina dels alumnes de 3r d'ESO!!!! I per suposat, dels seus professors, en Nando i na Mandy!!! 


L'experimentació a l'escola Primària és bàsica perquè l'alumne/a pugui entendre millor l'abstracció del món.


ALUMNA NOVA A CINQUÈ

Avui ha començat una alumna nova al grup de cinquè. S'anomena Carolina i ve de Brasil. És família d'altres alumnes del centre. Benvinguda!!!!


dimarts, 19 d’abril del 2016

PARADETA LECTORA

Des d'avui trobareu les paradetes de venda de llibres de la diada de Sant Jordi. Ara mateix les esteim muntant!!!!

VISITA D'EN MIKE I NA JAN

Avui hem rebut la visita de dos dels voluntaris que fa uns anys venien pel centre, en Mike i na Jan. Ens han acompanyat durant el matí a classe!!! Ens encanta veure-vos de tant en tant!

COLLITA D'ABRIL


dissabte, 16 d’abril del 2016

SUCRE

A l'entrada del centre hi ha instal.lada una exposició itinerant sobre la presència del sucre als productes de consum i com afecta a la nostra salut.